Juku-Kalle Raid: on kohti, kus ma olen tugevam siin tiksuvast ollusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juku-Kalle Raid.
Juku-Kalle Raid. Foto: Peeter Langovits

Eile majandusminister Juhan Partsi asemel IRLi ridades riigikokku pääsev Juku-Kalle Raid soovib kaasa rääkida kultuuri küsimustes.

«Kindlasti on kohti, kus ma olen tugevam kui umbes kaheksakümmend protsenti siin tiksuvast ollusest,» ütles Juku-Kalle Raid «Aktuaalsele kaamerale» antud intervjuus.

«Ma pean kindlasti silmas kultuuri küsimusi, olles ka ise üks Eesti kultuurikoja algatajatest, kavatsen ma väga jõuliselt sellel häälel siin kõnelda lasta,» ütleb ta.

«Neli aastat ei kuule sa midagi tüüpilist,» lisab Juku-Kalle.

Raid väitis esmaspäeval Postimees.ee-le antud intervjuus, et kavatseb Toompeal omal värvikal kombel tõsist asja ajama hakata. «Ega ma Riisalu ole,» soovis ta vahe sissetegemist tuntud keskerakondlasega.

Raid tõdes ka, et ei tema ise ega ükski tuttav uskunud, et ta riigikokku pääseb. «Et ma siia kogemata sattusin, kavatsen selle aja maksimaalselt ära kasutada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles