Bella Thorne selgitab enda ja Scott Disicki suhte tagamaid: ta joob liiga palju alkoholi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bella Thorne
Bella Thorne Foto: Instagram/Instagram

Näitlejanna Bella Thorne avas lõpuks suu oma pooleteise päeva pikkusest reisist Cannes'i koos Scott Disickiga.

Ajakiri Complex vahendab, et 19-aastane Bella ning 34-aastane Scott tutvusid neiu pool korraldatud majapeol. «Minu juures toimuvad alati peod ja neil käib kõiksugu inimesi. Ükskord võttis French Montana Scotti kaasa ja nii me tutvusimegi,» jutustas vaevu täisealine neiu väljaandele.

Peale lühiajalist tutvust lendas paar juba koos Cannes'i, kus Thorne küll ainult poolteist päeva veetis. «Scott on kena, armas, võluv, aga mina ei joo alkoholi ja tema joob palju! Ja nii see lõppeski...Ma tundsin, et olgu, pean nüüd lahkuma. Ostsin lennupiletid tagasi koju vaid poolteist päeva peale sinna saabumist. Mulle meeldib lõbutseda ja tantsida, aga Cannes oli minu jaoks liiast,» jutustas vabameelsena tuntud noor näitlejanna oma kogemusest ning lisas, et tema elu erineb Cannes'i noobli seltskonna omast täielikult. Samas sõnab neiu, et Scottiga saavad nad siiani hästi läbi ja nende vahel probleeme ei ole.

Sellest saime me Scotti vallatuid Cannes'i fotosid vaadates isegi aru, et mees pika vihaga pole...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles