Anni Rahula sünnitusest: kui naised on seda aastasadu teinud, siis miks peaksin seda liigselt pelgama?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anni Rahula 2017. aastal.
Anni Rahula 2017. aastal. Foto: Erlend Štaub

Viimaseid nädalaid lapseootel olev Anni Rahula teeb oma positiivse suhtumisega silmad ette nii mõnelegi rasedale. Muusiku Tomi Rahula naine on tütre sünniks ette valmistunud, ning isegi nimi on juba ammu välja mõeldud.

Tulevane superema Anni Rahula räägib värskes Naistelehes, et on tütre sünniks valmis ning oleks sama palju rõõmustanud ka poja üle. Naine peab tähtsamaks seda, et laps elab harmoonilises peres. 

Peaaegu terve raseduse jooksul on Anni tegelenud aktiivselt spordiga ja käinud treeningutes. Samuti ei ole ta unarusse jätnud jalgpallikohtuniku ametit. Hetkel on 30-aastane naine aktiivsest sporditegemisest loobunud ja keskendunud beebiootusele. Anni räägib Naistelehes, et sünnitust ta ei karda ning võtab seda loomuliku osana: «Leian, et kui naised on aastasadu seda teinud ja paljud veel korduvalt, siis miks peaksin seda liigselt pelgama» räägib Anni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles