Merlyn Uusküla: «Tahan kunagi oma lapse saada eesti mehega!»

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeletu pidu Merlyn Uuskülaga klubis Tallinn.
Meeletu pidu Merlyn Uuskülaga klubis Tallinn. Foto: Kertin Vasser

Möödunud nädalavahetusel säras Club Tallinna laval Merlyn Uusküla. Teadsite, et Merlynil on kõrgharidus turismi- ja hotelliettevõtluse alal? Või Merlyni viimane plaat tehti läbi Skype?

Laulad täna ka Nexuse vanu lugusid. On need saanud „uue kuue“?

Laulan paar Nexuse lugu, mis on saanud uued ja tänapäevasemad põhjad ning neid on tehtud lühemaks. Olen laulnud neid pidudel nüüdseks umbes 3 nädalat ning tore näha, et inimestel on suur äratundmisrõõm ning sõnad kõigil peas.

Kuidas suhtuvad teised endised Nexuse liikmed sellesse, et neid lugusid nüüd üksi esitad?

Kõigil on nüüdseks elus erinevad rajad: Janne on Ameerikas, Helen on pereema, mina teen soolokarjääri. Ma arvan, et sellest pole midagi, et ma meie kunagisi hitte ise laulan. Samuti poleks ju mina vastu, kui nemad avaldaksid soovi neid laule ise laulda.

Oled teinud koostööd päris paljude erinevate Eesti tuntud inimestega. Kellega on koostöö sujunud kõige paremini? Miks?

Cool D-ga. Me kirjutasime loo koos ning koostöö sujus suurepäraselt.

 Koit Toome oli pigem bändi koostöö.

Vahur Valgmaa, kellega Sa koostööd teed, elab Austraalias. Kuidas asjad tehtud saate?

No maailm on ümmargune. Näiteks viimase plaadi tegime Vahuriga üldse läbi Skype.(naerab)

Kas võib juhtuda, et pühendud varsti hoopis pereelule ning me Sind enam laulmas/esinemas ei kohtagi?

Ei juhtu veel niipea. Ma tahan veel vähemalt 5 aastat pühenduda laulmisele ning jõuda nii kaugele kui võimalik jõuda.

Öeldakse, et Eestis on kõige ilusamad naised. Aga kus on Sinu arvates kõige ilusamad mehed?

Ei oska öelda, ma pole nii palju veel reisinud. Asiaadid veel täiesti läbi vaatamata. Kindlasti plaanis sinna lähima paari aasta jooksul minna. Tahaks elus kõik suurimad kontinendid läbi käia.

 Välismaa mehed on naiste suhtes kuidagi… tähelepanelikumad ja hoolivamad. Nad märkavad pisiasju. Kuid hoolimata sellest tahan ma kunagi oma lapse saada kindlasti eesti mehega! Eks leidub siingi väärt mehi.

Said Tartu Ülikoolis kõrghariduse turismi- ja hotelliettevõtluse alal. Oled sa jõudnud seda ka töös rakendada või oled n.ö. täiskohaga laulja?

Mis siin salata, ei ole ma seda haridust veel siiani töös kasutanud. Nimelt oli keskkoolis mul valikaineks turism ning see oligi põhjus, miks sellist ala edasi läksin õppima. Mind huvitasid inimeste valikud ning suhtlemine. Ega haridus mööda külgi maha ei jookse. Tulevikus leiab see kindlasti kasutust. Mitte, et ma hakkaksin hotelli rajama, vaid näiteks välissuhetes. Mul juba paar plaani ka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles