Kelly Sildaru süda on vaba!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus MyHitsi raadios Kelly Sildaru fännipäev! Külas oli lisaks Kelly noortele fännidele ka vigursuusataja lemmiklaulja Grete Paia, kellega tegime koos intervjuu. Vaata videost!

Kelly Sildaru, kes tuli äsja Hawaiilt, jagas reisimuljeid. Kuna ta on nõnda tihti Eestist eemal, pole tal kooliga veel selleks aastaks kõik – mõned järeltööd on veel teha. Siiski tulevad tunnistusele neljad-viied. Kuna Eestis suvel just ülemäära palju lund ei saja, ootavad Kellyt ees treeninglaagrid ja sisetrennid kodumaal. Lisaks plaanib ta ka maale vanavanemate juurde jõuda võimalikult tihti. Kuigi Kelly murdis üle kuu aja tagasi rangluu, paraneb see kenasti ning trennid jätkuvad hoogsalt. Noor vigursuusataja rääkis, et kuigi tal on vähem aega võrreldes teiste eakaaslastega, leiab ta siiski aega, et ka sõpradega aega veeta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles