Tohoh! Hiphopi täht Nelly annab Eestis eksklusiivse kontserdi, millele pääseb vaid kindel arv fänne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiphopi täht Nelly annab sügisel Eestis eksklusiivse kontserdi.
Hiphopi täht Nelly annab sügisel Eestis eksklusiivse kontserdi. Foto: MPI04/Capital Pictures

Neljakordne Grammy auhinna võitja ja hiphopi täht Nelly annab 26. oktoobril kõigest 1000-pealisele publikule kontserdi klubis Cathouse. Staar valis uue tuuri toimumiskohtadeks klubid, et publik oleks artistile võimalikult lähedal.

«Nelly esinemine Eestis polnud alguses planeeritud, kuna Eestis napib kohti, kus sellise kaliibriga artist saaks vahetu kontakti publikuga - Saku Suurhall seega ei tulnud kaalumisele,» ütles kontserdi peakorraldaja Sten-Erik Jantson. «Cathouse'is saavad aga inimesed talle väga lähedal olla ja nii öelda «face to face» tõelise superstaariga seista,» lisas korraldaja.

42-aastane Cornell Iral Haynes Jr ehk Nelly on üks neist artistidest, kes muutis millenniumi saabumise eel R'n'B ja hiphopi liikumise nägu, tegu ja olemust. Artist on tänaseks müünud üle 40 miljoni albumi ning on R'n'B ja hiphopi artistide seas müügitulult lausa teisel kohal maailmas. Lisaks on ta ka  üks edukamaid laulukirjutajaid ning on koostööd teinud muuhulgas Justin Timberlake'i, Kelly Rowlandi, Nicky Minaji, Pharelli, Nelly Furtadoga jpt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles