Evelin Ilves kahetseb kleidimüüki?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eks-presidendiproua Evelin Ilves alustas loengute sarjaga Evelini Eluköök
Eks-presidendiproua Evelin Ilves alustas loengute sarjaga Evelini Eluköök Foto: Viktor Burkivski

Evelin Ilves paiskas müüki juuni alguses eksklusiivsed kleidid, mis olid pärit ajast, mil Evelin veel presidendiproua kohustusi täitis. 

Pop-up-poekese pani südikas Evelin püsti vanalinnas asuvas Artisti salongis. Evelini kleidikollektsioonis oli nii kodumaist loomingut kui hinnalisi kleite eksootilistest paikadest.

Evelin Ilves müüb kleite
Evelin Ilves müüb kleite Foto: Toni Läänsalu

Kuigi Evelin on ka eelnevalt kapitühjendust teinud, oli seekord asi ametlikum ja suuremalt ette võetud. Värskes Naistelehes kirjutab Evelin, et ajastus kleidimüügiks oli põhjendatud: «Koolilõpetamised olid ju ukse ees ja teoreetiliselt kaunite kleitide vajadus suve hakul haripunktis». Kleidimüük läks nii edukalt, et Evelin oli sunnitud poole päeva pealt pooltühjad stanged uute kleitidega täitma: «Kella viie paiku oli stange peaaegu tühi, nii et tuli minna uue portsu järele – nende, mida nii väga müüa ei tahtnudki... Aga kui läks trumm, mingu ka pulgad!» kirjutab Evelin ajakirjas.

Peagi avab Evelin Hiiumaal Nasvarannas suverestorani Roog, mille kontseptsioon on Hiiu saarel enneolematu! Võrrelda võiks neid ehk ühepäevakohvikutega, mis korraks koduaedades avatakse, aga seal enamasti kööki ei näe. Nimelt on kohvikus Roog kavas pakkuda kolme-neljakäigulist õhtusööki koos jookidega koduköögi-söögitoa lauas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles