Donald Trump blokkis Twitteris õuduskirjanik Stephen Kingi, kes sattus hullu ahastusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Donald Trump.
President Donald Trump. Foto: ddp USA/Scanpix

USA president Donald Trump blokeeris Twitteris ameeriklaste armastatuima õuduskirjaniku Stephen Kingi.

Trump pole ilmselt lugenud ühtegi Kingi raamatut ja nüüd otsustas ta, et ei taha oma ajajoonel näha ka kirjaniku säutse, vahendab Vice.

King on oma õudusromaanides sageli kujutanud populistlike demagooge, kes levitavad viha ja lõhestumist ning ta on Twitteris Trumpi häälekalt kritiseerinud. King on presidenti nimetanud «hulluks, jauravaks onuks» ja «kehva soenguga marutõves koiotiks».

Kingi viimatine, enne blokeerimist avaldatud säuts tögas Trumpi hiljutist «tallalakkumisvõistlust», milles president sisuliselt palus oma valitsuse liikmetel televisioonis näidatud kohtumisel end ülistada. Varsti pärast seda blokeeris Trump Kingi säutsud.

King keeras Trumpi teguviisi kommenteerides draamale vinti peale. «Trump blokeeris mind, et ma ei saaks tema säutse lugeda. Võibolla pean end tapma,» säutsus King.

Trump on varemgi enda Twitteri ajajoonelt inimesi kõrvaldanud. Ta blokeerib regulaarselt neid, kes tema poliitikat või väljaütlemisi kritiseerivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles