Südantlõhestav video: põlevasse kõrghoonesse lõksu jäänud naine jättis Snapchatis lähedastega hüvasti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yaz ootab meeleheitlikult uudiseid sõbrannast, kes viibis Londonis põlenud kõrghoones
Yaz ootab meeleheitlikult uudiseid sõbrannast, kes viibis Londonis põlenud kõrghoones Foto: SCANPIX

Londonis põlenud  Grenfell  Toweri kõrghoonesse lõksu jäänud kahe lapse ema saatis lähedastele viimase sõnumi Snapchati video vahendusel.

«Ta jätab kõigiga hüvasti. Ta palvetab araabia keeles. Midagi pole näha, sest kõik kohad on suitsu täis,» selgitas naise sõbranna pisarsilmil videos toimuvat ITV saates «Good Morning Britain».

Naine saatis video siis, kui 24-korruseline hoone oli leekidesse mattunud ja tuletõrjujad tegid kõik endast oleneva, et sealseid elanikke päästa.

«Ma nägin tema Snapchati videot, kus ta ütles, et kogu hoone põleb,» selgitas naise sõbranna Yaz. «Kohtusin esimesel võimaluse parameedikuga ja ta ütles, et pole mingit võimalust, et nad võisid ellu jääda, kuid ma loodan siiski midagi head kuulda.»

Yazi 30-aastane sõbranna oli koos oma kahe väikese lapsega eelviimasel korrusel, kui leegid lahvatasid, ning ta saatis viimase video kella kolme ajal öösel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles