Ariana Grandest saab Manchesteri aukodanik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande 4. juunil heategevuskontserdil One Love
Ariana Grande 4. juunil heategevuskontserdil One Love Foto: SCANPIX

Manchesteri linnavolikogu tahab Ariana Grande määrata linna aukodanikuks. Nimelt tunnustatakse noort lauljannat heategevusliku kontserdi korraldamise eest, mille eesmärk oli koguda raha terroris kannatada saanute hüvanguks.

23-aastast Arianat tunnustatakse tema pingutuste eest One Love kontserdi korraldamises, kus esinesid lisaks temale ka Coldplay, Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus ja paljud teised kuulsad nimed ning tänu millele koguti ligi kolm miljonit naela ohvrite ja nende lähedaste toetamiseks.

Manchesteri linnavolikogu valib hetkel välja neid inimesi, kes on linnale midagi juurde andnud. «Praegu on paslik hetk uuendada aluseid, mille järgi määratakse neid inimesi, kes linna heaks on midagi teinud,» rääkis volikogu esimees Sir Richard Leese, kirjeldades muutust, et peagi saab aukodaniku nimetust anda ka inimestele, kes linnaga otseselt seotud pole.

​22 inimest, nende seas 7 last, surid, kui 22. mail lõhkas enesetaputerrorist Salman Abedi pommi inimeste sekka, kes ameerika lauljanna kontserdilt lahkuma hakkasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles