Ameerika talendisaate osaline suri vaid mõni nädal enne saate eetrisse jõudmist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandon Rogers
Brandon Rogers Foto: Instagram/Brandon Rogers

29-aastane Brandon Rogers suri vaid mõni nädal enne saate «America's Got Talent» episoodi, milles teda ennast näha võib.

29-aastane arstiharidusega Rogers läks talendisaatesse oma lauluoskust demonstreerima. Noore mehe avastasid Instagrami kaudu saate produtsendid, kellele jäid silma Brandoni videod, milles teda laulmas võis kuulda. Nii jõudis noormeheni ka kutse saatest osa võtta.

Noore arsti muusikukarjääri tipuks võib lugeda aga osavõttu bändi Boyz II Men tuurist, kuhu ta tänu oma fännide toele jõudis. Nimelt kaverdas Brandon grupi lugu «On Bended Knee», mis ta ülipopulaarseks tegi.

Möödunud nädalavahetusel toimus autoõnnetus, mille tagajärjel andekas mees oma elu kaotas. Saatetegijad ei ole veel otsustanud, kas lasta Brandoni episood eetrisse või mitte. Pereliikmed on selleks aga loa andnud, öeldes, et soovivad seda kindlasti näha.

Loe lähemalt siit.

2️⃣ years ago today. the day I officially became Dr. Rogers. #ForeverGrateful

A post shared by Dr. Brandon Rogers (@drb_rog) on

#tbt White Coat ceremony ‍⚕️ ...one of my proudest days. haven't looked back since.

A post shared by Dr. Brandon Rogers (@drb_rog) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles