Mida!? Demi Moore'il kukkusid stressist kaks esihammast välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presenter Demi Moore poses backstage at the 22nd Screen Actors Guild Awards in Los Angeles, California January 30, 2016.  REUTERS/Mike Blake
Presenter Demi Moore poses backstage at the 22nd Screen Actors Guild Awards in Los Angeles, California January 30, 2016. REUTERS/Mike Blake Foto: SCANPIX

Näitlejanna Demi Moore paljastas esmaspäevases Jimmy Falloni saates «The Tonight Show», et kaotas tänu stressile kaks esihammast.

Demi Moore on kõigest lihtsurelik ja nii kaotaski ta stressi tõttu kaks esihammast: «Ma tahaksin öelda, et kukkusin hambad eest rulaga sõites või midagi ägedat tehes, aga tõsiasi on see, et kaotasin hambad stressi pärast, mis on Ameerika Ühendriikides peale südamehaiguseid tapja number kaks.»

Kaunis naine lisas, et tema ja Bruce Willise ühistele lastele Rumerile (28), Scoutile (25) ja Tallulahile (23) meeldib, kui nende ema hambutu on: «Nende sõnul näen ma siis haavatavam ja inimlikum välja.»

Vaata lähemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles