Foto: räsitud Phil Collins naasis, plaaster otsa ees, lavale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phil Collins
Phil Collins Foto: Yui Mok/PA Wire/PA Images

66-aastane inglise muusik Phil Collins toimetati peale õnnetut kukkumist haiglasse ning muusik pidi seejärel ära jätma oma eelseisvad Londoni kontserdid.

Inglise laulja ja multiinstrumentalist Phil Collins kukkus vahetult pärast Londonis, Albert Hallis toimunud kontserti oma hotellitoas. Mees libastus vannitoas ja kukkus pea nii katki, et vajas lausa operatsiooni.

Pühapäeval, 11. juunil naasis mees aga lavale. Vaatamata räsitud väljanägemisele ja suurele plaastrile otsa ees, suutis muusik inimesed Saksamaal, Kölnis antud kontserdil siiski südamest kaasa elama panna.  Phil annab Kölnis sel nädalal viis välja müüdud kontserti, mida jälgib igal õhtul 16 000 pealtvaatajat.

Collinsi ametlikule Facebooki kontole postitatud teatest ilmneb, et peale kunagi sooritatud seljaoperatsiooni on kõndimine laulja jaoks raskendatud ning sellest tulenevalt kukub mees ka tihti.

Pilti lavale naasnud legendaarsest artistist näed siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles