Ebareaalne! Purjus reisijad võtsid Ryanairi lennul riided seljast ja hakkasid seksima!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seks Ryanairi pardal
Seks Ryanairi pardal Foto: Kuvatõmmis videost

Reisijad said Manchesterist Ibizale teel olnud Ryanairi lennul ootamatu vaatemängu osaliseks, kui kaks võõrast inimest asusid võõraid silmi häbenemata üksteist seksuaalselt avastama.

31-aastane Shaun Edmondsoni poissmeestepidu võttis ootamatu pöörde, kui mees vallatles blondi naissoost kaasreisijaga lennukis kõigi silme all. Tundmatuks jäänud naine ronis peadselt abielu randa sõudvale mehele sülle ja nad lasid oma kirel leegitseda. Turvalisuse päevakorda tõustes küsiti kaasreisijatelt kondoomi, kirjutab Daily Mail.

Esmapilgul tundus, et purjus paar teeb nalja aga suur oli nende üllatus kui mõte tehtigi teoks. Lennul olnud reisijad olid hämmingus Ryanairi meeskonna ükskõiksusest, tegevuse takistamiseks ei võetud midagi ette. Paari kõrval olnud häiritud naisterahvas palus ennast paigutada teisele kohale.

Shaun Edmonsoni sõber kommenteeris ajalehele The Sun hiljem: «See oli lihtsalt suvaline naine, nad ei tundnud üksteist varem». Ibizale poissmeeste pidu veetma lennanud tulevast abielumeest ootab kodus kuuendat kuud rase kaaslane Jenna Ross. Väidetavalt pulmad siiski toimuvad.

Video postitas sotsiaalmeediasse Ryanairi lennul olnud reisija ning sellest on saanud tänaseks viraalne vaatemäng kogu maailmale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles