Modell Kendal Jenner pani oma luksusliku korteri müüki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kendall Jenner on the catwalk at the Fashion For Relief Charity Fashion Show as part of the 70th Cannes Film Festival. Photo credit should read: Doug Peters/EMPICS Entertainment
Kendall Jenner on the catwalk at the Fashion For Relief Charity Fashion Show as part of the 70th Cannes Film Festival. Photo credit should read: Doug Peters/EMPICS Entertainment Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

«Keeping Up With The Kardashians»  staar ja modell Kendall Jenner pani oma Los Angelese luksusliku korteri müüki. Kokku 2068 ruutmeeril asuvat hingematvalt kaunist ja heledates toonides korterit pakub staar müügiks 1,6 miljoni dollari eest.

Kõrgete lagedega ja avaras korteris on 2 magamistuba, 3 vannituba, elutuba ja köök. Maja ise pakub võimalust nautida teiste hulgas konverentsiruume, soojendussüsteemiga basseini, spordisaali ja hubast veinikeldrit. Maja uksehoidja ja turvameeskond on ametis ööpäevaringselt. Seda viimast, kui ostjal on muidugi jätkuvalt võimalus pidada. 

Kendall Jenner ostis nüüd müügiks oleva kinnisvara tõenäoliselt oma ema Kris Jenneri abiga 2014. aastal 1,3 miljoni dollari eest.

Vaata pilte luksuskorterist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles