Hullud surfarid avasid hooaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surfarid avasid hooaja 3.aprillil.
Surfarid avasid hooaja 3.aprillil. Foto: Jaanus Ree

Kolm kanget eestlasest surfihunti otsustasid vaatamata veel üsna madalatele soojakraadidele suvise surfihooajaga algust teha.

Jaanus Ree, Taavi Tiirik ja Ain Härmson võtsid möödunud nädalavahetusel sõidu ette Hiiumaale Ristnasse.

Jaanus Ree sõnul tõotas tulla mõnus ilm, sobiv tuul ja hea laine, kuid tegelikkus osutus veidi teistsuguseks.
«Enne veesporti saime sooja teha näiteks autode lumest välja kaevamisega ja seda lausa kolmel korral. Tõsi, ühel korral tuli välja aidata meid päästma tulnud masin,» rääkis Ree.

«Lõpuks kohale jõudes tuli välja, et tuul oli oodatust nõrgem, vale suunaga ning laine samuti väiksem. Vee temperatuur oli kohalike sõnul kuskil pool kraadi ning õhusooja nii kolme plusskraadi ringis,» lisas ta.

Ree oli sunnitud pärast 15 minutit lainetes hullamist välja tulema. «Tuult oli minu varustuse jaoks veidi vähevõitu ja olin enamuse ajast sunnitud lihtsalt ujuma. Kuna kaasa said ka valed kindad, siis hakkas lihtsalt külm. Teistel oli tunduvalt parem päev.»

Kuus tundi autosõitu oli meeste sõnul aga seda 30 minutit vees lõbutsemist igati väärt, sest hooaeg sai nende jaoks nüüd ametlikult avatud.

Vaata allpool olevat videot meeste surfireisist Ristnasse.

TV-Ristna 3.aprill 2011 from Teamvosa on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles