Palavad pildid! Need on Eesti kõige kaunimad fitnessistaarid! (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Iga päev postitab mõni neiu Instagrami meeleoluka pildi jõusaalis higistades, kangi tõstes või peegli ees «parimat külge» demonstreerides. Eestis on kasvamas kehakultus, mis kaasab üha enam naisi siin maarjamaal. On igati tervitatav, et inimesed hoolivad oma kehast. Siinkohal on lause, «su keha on su tempel» asjakohane.  Fitness kui spordiala nõuab tugevat enesedistsipliini ja regulaarsust.

Et saavutada suurepärane füüsiline vorm, peab ennast korralikult piitsutama. Aga kindlasti ei piirdu distsipliin vaid füüsilise keha treenimisega. Neiud, kes tegelevad kehavoolimisega professionaalselt, veedavad tunde jõusaalis ning järgivad äärmise pedantsusega ka toidumenüüd. Loe fitnessist lähemalt:

Fitness on esimene kulturismist väljakasvanud ala, mis esialgu haaras vaid naissportlasi. Maailmameistrivõistlusi korraldatakse Eestis aastast 1996. Fitnessis tuleb lisaks kehaehituse demonstreerimisele esitada akrobaatika-, tantsu- ja sportaeroobikaelemente sisaldav vabakava, mis annab esitajale küllalt vabad käed, aga eeldab siiski neil aladel häid oskusi.

Mida hinnatakse fitnessi võistleja keha juures? Hindamise võtmesõnad on tervis ja sportlikkus. Hinnatakse võistleja keha sportlikku välimust kui tervikut, sealhulgas lihaste arengut, kehaehituse tasakaalustatust ja proportsioone, aga ka näo ilu, soengut, naha seisukorda. Arvesse võetakse ka võimet esineda enesekindlalt ja graatsiliselt.

 

A post shared by julia smoli (@julia.smoli) on

Jagame teiega galeriid praegu kõige kuumematest Eesti fitnessistaaridest. Piltidel olevad neiud võtsid osa sellel aastal Hispaanias toimunud kehakulturismi ja fitnessi Euroopa Meistrivõistlustest.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles