Müsteerium! Kasabian soovib Eesti kontserdiks lava taha kassiliiva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasabian
Kasabian Foto: SCANPIX

5. juulil astub Tallinna Lauluväljakul Õllesummer Festivali pealaval eestlaste ette hetke üks kuumemaid rokkbände – Kasabian. Suurtele artistidele kohaselt soovitakse lava taha pikka nimekirja sööki, jooki ja erinevaid esemeid.

«Suured staarid rõhutavad tihtipeale, et ei soovi ühekordseid nõusid vaid korralikke taldrikuid ja päris nuge-kahvleid. Alati on pikk nimekiri jooke ja snäkke. Tihtipeale soovitakse teiste kuulsuste fotosid seinale panemiseks ning kohe kindlasti tumedaid käterätte,» loetleb festivali korraldaja ja välisartistide eest vastutav Tarmo Tuvike üles asju, mida staaride võõrustamiseks vaja läheb.

Aeg-ajalt on nimekirjas ka mingisuguseid seletamatuid veidrusi. «Öökulli topist on palutud. Sel korral näiteks Kasabian tahab miskipärast kassiliiva, ma ei kujuta ette, mida nad sellega tegema hakkavad,» kehitab Tarmo Tuvike õlgu, sest ühtegi kassi reisiseltskonnas nimekirja järgi pole. «Võibolla on sellele mingi muu selgitus, sama veider kui see soov ise. Eks me näe, kui nad kohal on.» 

Kasabiani Õllesummer Festivali kontsert tõotab tulla populaarne ka naaberriikide kodanike seas, sest Tallinn on Põhja-Euroopa ja Baltikumi regioonis bändi ainuke esinemispaik! Ansambel lendab kohale Prantsusmaalt ja lahkub hiljem Inglismaale, Glasgowsse. Lähim kontsert Eestile antakse Ungaris, supermainekal Szigeti festivalil, kuid valdav osa tuuri liigub Inglismaal, Saksamaal, Hispaanias, Itaalias ning Jaapanis. Kontsert antakse ka legendaarsel Mountreux Jazz Festivalil Šveitsis.  

Pileti 5. juulil toimuvale Kasabiani kontserdile Tallinna Lauluväljakul saad osta siit. Lisaks neile esinevad Õllesummer Festivali pealaval Hurts,  Ёlka ja Tommy Cash.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles