Naistemees Donald Trump kutsus Salma Hayek'i kohtingule!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salma Hayek
Salma Hayek Foto: SCANPIX

Mehhikost pärit filminäitleja Salma Hayek paljastas The Daily Show saatejuhile Trevor Noahile, et USA president Donald Trump kutsus teda kohtingule.

Nende kohtumine leidis aset situatsioonis, mil filminäitleja viibis oma poissõbraga ühel üritusel. Nende juurde astus president Donald Trump, kes pakkus härrasmehelikult naisele oma jakki arvates, et tal on külm.

Pärast lühikest tutvustust ütles Donald otsekoheselt: «Kui te olete New Yorgis, siis saate tulla Atlantic Citysse ja peatuda minu hotellis. Andke mulle oma telefoninumbrid».

Seejärel unustati Salma kaaslane ning president ühendus vaid Salma Hayekiga ning kutsus ta välja. Eitavale vastusele ja naise põhjendusele, et ta on suhtes, teatas president Donald Trump resoluutselt: «Ta ei ole sinu jaoks piisavalt hea. Ta ei ole piisavalt tegija, seega pole ka sinu jaoks. Sa pead minuga välja tulema».

Salma Hayek on varem kommenteerinud The Graham Norton Show saates, et ta pidas Donald Trumpi pärast temaga kohtumist kummaliseks ning kommenteeris lisaks: «Ühe asja eest peab talle au andma. Ta on see, kes ta on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles