Kaarsild on minevik! Nüüd seksiti otse Rammsteini kontserdil! (7)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimus aasta üks oodatum muusikasündmus: Eesti raskemuusikafänne rõõmustas Saksa rokkmuusika kahurvägi, Rammstein! 60 000-pealine publik oli ekstaasis. Mõned «julgemad» näitasid seda eriti ekstreemsel moel välja. Lisatud video on alla 18-aastastele keelatud!

Rammsteini kontserdil on tegemist kahtlemata esimese korraga, mil külastajad keset kontserti sugu teevad, varasemalt on avalikus kohas seksimist ette tulnud aga siiski. Viimane suuremat furoori tekitanud tegu pärineb aastat 2007, mil tudengilinnas vallatleti otse Kaarsillal. Toonase julgustüki üks autoritest ütles hiljem meediale, et talle meeldib, kui on pealtvaatajaid ning pealegi oli just kõrgus see, mis seksi vapustavalt nauditavaks tegi.

Ligi 50 meetri kõrgusel Kaarsillal seksimisele sattus peale fotograaf, kelle pildid tekitasid kõmu üle maailma. Kas samasugune kõmu võib ees oodata tänaseid päevakangelasi, näitab aeg. Seniks meenutagem video kõrvale ka mällu sööbinud hetki Kaarsillalt. Sobilik vaatamine alates 18-aastastele!

Mis toimus Kaarsillal?
Mis toimus Kaarsillal? Foto: Internet
Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles