Täna oma sünnipäeva tähistav Oliver: torti ma ei söö, armastan porgandit ja paprikat!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver - Väikesed hiiglased
Oliver - Väikesed hiiglased Foto: Erlend Štaub

Eestlaste südamed võitnud "Väike hiiglane" Oliver tähistab täna oma 5.sünnipäeva! Suurem sünnipäeva pidu peeti nädalavahetusel. Külalis oli peost osa saamas nii suuri kui väikeseid. 

«Täna on mu lemmikpäev!» ütleb täna viieseks saav väike teletäht Oliver, kelle suurel sünnipäevapeol käisid teiste seas laljatar Ines ja telesaate «Väikesed hiiglased» toimetaja Kirsti Timmer. «Ikka super palju inimesi oli mu peol,» hõiskab väike piduline. 

Kingituste saamine on oluline ka Oliveri jaoks. «Sünnipäevaks sain ma kaks puldiautot ja ma mängin nende mõlemiga, vaheldumisi ikka,» põrutab Oliver, kelle sõnul toodi talle sünnipäevaks igasuguseid toredaid asju. Sünnipäevapidu peeti koduaias ja pidulaua eest hoolitses Oliveri ema Reet, kes valmistas kõik iseseisvalt.

Mis sünnipäevakooki puudutab, siis sellest sünnipäevalaps Oliver ülemäära valmistuses pole: «Ma armastan porgandit ja muidugi paprikat, sünnipäevakoogi sõid ära külalised!»

Palju õnne Oliverile Elu24 toimetuse poolt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles