Ozzy Osbourne: minu matustel võib kõlada popurrii Bieberist, Boyle'ist ja Diddymenist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne Foto: AP


Ozzy Osbourne nõuab veendumusega, et tema matused ei tohi kujuneda kurvaks sündmuseks. Rokkar tegeleb juba praegu erinevate naljade ja vingerpusside välja mõtlemisega, et külalised naerma panna, vahendas Monsters and Critics.

62-aastane laulja kirjutas ajakirjas Sunday Times, et ei hooligi eriti muusikast, mida tema matustel mängitakse. «See võib olla popurrii Justin Bieberist, Susan Boyle'ist ja We Are The Diddymenist kui see neid õnnelikuks teeb, kuid tahan olla kindel, et sellest ei tule mingi mossitamise üritus.»

Osbourne on juba ka väga konkreetsete naljade peale mõelnud. «Minu kirstust võiks kosta koputamise häält või siis võiks olla üks video, milles ma arstilt teist korda oma surma diagnoosi kohta uurin. Kindlasti ei saa seal olema tagasivaadet mu halvematele aegadele, ma ei taha, et mu matused kurvad oleksid. Tahan, et see oleks aeg kui saaks aitäh öelda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles