Kuninglik paar tõukab Beckhamid troonilt?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David ja Victoria Beckham
David ja Victoria Beckham Foto: SCANPIX

Asjatundjate sõnul annavad prints William ja Kate Middleton Briti monarhiale noorendussüsti, pärast mida võivad inimesed hakata ühe vähem seniste staaride nagu Victoria ja David Beckhami vastu huvi tundma.

Kuningliku suguvõsa krooniku ja ajaloolase Hugo Vickersi arvates on juba nüüd protsess alanud ning Beckhamid tõugatakse troonilt, kirjutab The Telegraph.

«Kuningliku pere liikmed on nagu malendid, nende elu kulgeks nagu malelaual. Sama on ka prints Williamiga. Ta on troonipärimisjärjekorras üsna kõrgel, kui tema saab kuningaks, hakkab ta abikaasa kuninganna tiitlit kandma. Noor kuningas ja kuninganna on suured magnetid,» selgitas Vickers.

Ta lisas, et Kate Middletonilt oodatakse kahte asja – et ta tagaks oma abikaasa heaolu ning sünnitaks troonipärija.

«Kui Kate Middletonist saab kuninganna, siis on ta esimene, kellel on väga hea ülikooliharidus,» lisas Vickers.

Ajaloolane jätkas, et Briti kuuluste seas on siiani olnud esiplaanil jalgpallur David Beckham ja tema naine Victoria Beckham. Paljud noored imetlevad neid ja unistavad nende elust.

«Kate ja William on järgneva põlvkonna esindajad. Nende jaoks on võimalus saada uuteks noorte iidoliteks, asendades juba tuhmuma hakkavaid Beckhameid,» nentis Vickers.

Vickersi kinnitusel on Kate Middleton kuningannaks sobiv «materjal», kuna ta oskab esineda, on elegantne ja väga enesekindel.  Plusspunktiks on see, et ta on tavakodanike seast pärit.

«Kate`il on mõistust, ta teab, mis sobib, mis mitte. Ta tunneb Williamit läbi ja lõhki. Ka on ta vanem kui oli prints Williami ema, printsess Diana, kui temast sai kuninglik pruut,» selgitas ajaloolane.

Vickersi arvates on prints William sobivam kandidaat Briti troonile kui ta isa, prints Charles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles