Piret Järvis ei tahagi ajakirjanduses töötada!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värske «Terevisiooni» saatejuht Piret Järvis
Värske «Terevisiooni» saatejuht Piret Järvis Foto: Meisi Volt

Armastatu telenägu Piret Järvis teatas nädala alguses, et «Pealtnägija» ridades ta uuel hooajal enam ei jätka. Selle asemel tegeleb naine hoopis unistamisega.

Spekulatsioonid käivad, et Piret Järvis hakkab ETV hommikuprogrammi «Terevisioon» uueks saatejuhiks. Kuni selgus puudub ja Eesti Rahvusringhääling pole infot kinnitanud, tegeleb Piret unistustamisega, ning räägib ajakirjas Naisteleht sellest, mida ta teeks siis, kui ei oleks ajakirjanduses ning milline tema elu võiks ideaalis tegelikult välja näha.

«Ausalt öeldes igatsen seda, et ma ei peaks kogu aeg nii-öelda võrgus olema - ideaalis ei tahaks seda uudisvoogude ülevoolavat negatiivsust oma ellu lasta ning arvan, et päeval, kui ajakirjanduses enam ei tööta, viskan esimese asjana erinevad uudistekanalite rakendused oma arvutist ja telefonist minema ning elan õndsas teadmatuses» räägib Piret enda soovidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles