Allakäigutrepp: Lindsay Lohan pätsas endise kihlatu tagant asju?!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan ja Egor Tarabasov
Lindsay Lohan ja Egor Tarabasov Foto: SCANPIX

Lindsay Lohan varastas süüdistuse kohaselt endiselt kihlatult 24 000 naela väärtuses väärisesemeid ja riideid. Kuna naine end näole ei andnud, pidi vene kinnisvarahai pöörduma politsei poole!

Enda karjääri laineharjal oli Lindsay Lohan nõutuim Hollywoodi näitleja, pistes ühe filmi eest taskusse üle 5 miljoni naela. Oktoobris kirjutas Daily Mail, et naist ähvardab pankrot, kuna tal ei ole isegi üüri maksmiseks raha. Nüüd on aga raske eluteega endisel lapsstaaril uued mured politseiga. Nimelt varastas ta väidetavalt enda ekskihlatult nende ühisest korterist 24 000 naela väärtuses asju. Naine käis kolmel korral jaoskonnas uurimistoimingutel. Seejärel on ta tagastanud vene päritolu kinnisvaraarendaja Igor Tarabasovile, kes on näitlejatari eksmees, 3500 naela maksva Rolexi kella, muid ehteid ja riideid. Küll on aga endiselt Lohani käes 4000-naelane kell ja Igori kuldrist, mis on kink mehe ristiisalt. Tarabasovi sõber kirjeldas: «Igor oli kuude kaupa Lindsayt taga otsinud, et enda asjad tagasi saada, ent tulutult. Lõpuks tunduski, et ainus õlekõrs on pöörduda politseisse ja esitada avaldus varguse kohta.»

Ka korrakaitsjatel oli raske näitlejannat kinni nabida, kuna too tuuritas mööda mailma ringi. Viimaks saatsid nad naise mänedžerile kirja, et kui naine välja ei ilmu, ta arreteeritakse.

 Paar läks lahku augustis, pärast seda, kui neid nähti Kreeka rannal tülitsemas. Lindsay Lohan on mitmeid kordi käinud alkoholi  ja narkootikumide pärast võõrutusravil, lisaks ka arestis, kuna on vahele jäänud auto purjuspäi juhtimise ja poest varastamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles