Taylor Swift keeras Katy Perryle käru!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swifti ja Katy Perry tüliõun on kestnud juba aastaid
Taylor Swifti ja Katy Perry tüliõun on kestnud juba aastaid Foto: twitter

Taylor Swift pani enda muusika voogedastuskanalitele tagasi samal ajal, kui avaldati Katy Perry uus album!

Samal päeval, mil Katy Perry avalikustas enda uue albumi, teatas Taylor Swift, et paneb kõik enda lood voogedastuskanalitele tagasi, tähistamaks plaadi «1989» suurt edu.

Kuigi võiks arvata, et see oli vaid kokkusattumus, on staarikesed madistanud juba ammu. Üks aspekt konfliktist on see, et üsna peatselt pärast Taylor Swifti suhte lõppu lembelaulik John Mayeriga, tuli mängu Katy. Kuigi arvatakse, et Swift sõbranna noa selga löömist südamesse ei võtnud, võis siit asi alguse saada. Nimelt oli Katyl tuuril kaasas kolm taustatantsijat, kes pärast Katyga töötamist läksid Taylori tuuriga kaasa tantsima. Keset kontserdisarja paluti tantsijatel liituda Katy uue tuuriga, mida nad ka tegid. Peatselt lasi Taylor välja loo «Bad Blood» ning nagu ikka on ka see laul kellelegi pühendatud – antud puhul Katyle. «Aastaid polnud ma kindel, kas me oleme sõbrad või mitte. Iga kord kui kuskil üritusel kohtusime, tuli ta minu juurde, ütles midagi ja lahkus, mispeale ma mõtlesin, kas mei oleme sõbrad või solvas ta mind just. Siis tegi ta midagi kõige kohutavamat ja ma sain aru, et me oleme vaenlased. Ja see polnud mehe pärast, vaid küsimus oli äris. Ta põhimõtteliselt saboteeris tervet mu tuuri, üritades osasid minu trupiliikmeid üle osta,» rääkis Swift.

Aasta tagasi küsiti Katy Perrylt Twitteris, kas ta oleks nõus Tayloriga koostööd tegema, mispeale naine vastas, et vaid siis, kui Swift vabandab! Selle aasta maikuus rääkis Perry James Cordeni autokaraoke episoodis, et neil on tõepoolest tüli, ent oleks aeg see maha matta. Esimese sammu peaks aga tegema Taylor, sest tema alustas. Ilmselt seda aga ei juhtu, kuivõrd kantrilauljanna tõmbas Perry albumilt kogu tähelepanu endale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles