Rabarock avalikustas esimesed kodumaised artistid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennart Lundve(Abraham)
Lennart Lundve(Abraham) Foto: Internet

Tänavuse Rabarocki artistide nimekiri saab olema pikem kui kunagi varem, esimesed festivalile kinnitatud kodumaised artistid on selgunud. Rock-Hotel annab Järvakandis eksklusiivse albumi-kontserdi, Rabarockile saabub ka skandaalne hip-hop’i artist Abraham.

Rock-Hotel

Eesti rock’n’rolli saurused saabuvad esmakordselt Rabarockile ja teevad ajalugu – eksklusiivselt tuleb täispikkuses ettekandele nende 1983. a. ilmunud esikalbum «Rock-Hotel», mis sisaldab ainult hitte, sh «Aita mööda saata öö», «Kuidas läks sul see mäng», «Kikilips», «Kroolin nagu jaksan», «Videvik» jpt

Winny Puhh

Põlva kütubänd esines vähetuntud underground-artistina esimese Rabarocki ööklubis aastal 2006, tänaseks on bänd tõusnud kodumaiste festivalide peaesinejaks ja tuhandete lemmikuks. Rabarocki peegelpõrand ootab tantsijaid.

Metsatöll

On majas.

J.M.K.E.

Eesti pungiveteranide viimasest visiidist Rabarockile on möödas juba viis aastat, värskelt on seljataga Rock Café täismajale antud 25. aasta juubelikontsert ja ilmunud kaveritekogumik «Jasonit ei huvita». Villu lubab Järvakandis best-of kava.

Abraham

Aastal 2011 kolib hip-hop Rabarocki ööklubist festivalilavadele ja seda hetke kõige kuumema hiphoppari juhtimisel. MC Battle’i kroonitud kuninga esikalbum «Piffe, plekki ja presidendiks» tõstis Abrahami Eesti Muusikaauhindade nominendiks, tõi talle samapalju vaenlasi kui sõpru ja sulges nii mõnedki uksed. Mitte Rabarocki omad.

Nevesis

Värsked Rock Liiga laureaadid Paidest. Samahästi võiks nad olla Kaliforniast. Ühesõnaga, välismaa. Kes neid korra laval näinud, tahab veel. Sõltuvust tekitav.

Goresoerd

Mullune Goresoerdi album «Tüdruk ja Surm» lennutas bändi raadiotesse ja sealt massidesse. Juba on nad kinnitatud Soome metalfestivalile Tuska Open Air. Ei saa meie kehvemad olla.
 
Rabarocki esinejatena on varasemalt välja hõigatud Austraalia päritolu drum’n’bassi ja elektroonilise rocki bänd Pendulum, USA alternatiivrocki ansambel Filter, Rootsi raskerocki kollektiiv Mustasch, legendaarne Kanada progepungi trio NoMeansNo ning neli mitmekülgset Soome artisti: Teräsbetoni (power-metal) , Circle (psühhedeelne kraut), Anal Thunder (punk) ja The Bad Ass Brass Band (poro-balkan). Lähiajal on esinejate nimekirja taas lisa oodata.

Rabarocki passid on müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides üle Eesti soodushinnaga 39 eurot kuni aprilli lõpuni.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles