Humoorikas video! Brad Pitt tegi debüüdi ilmapoisina!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt
Brad Pitt Foto: Youtube

Näitleja Brad Pitt astus üles meelahutussaates «The Jim Jefferies Show», kus tegi humoorika debüüdi ilmapoisina.

Keskkonnaaktivistina tuntud Brad Pitt astus austraallasest koomiku Jim Jefferiesi show's üles kui ilmateadustaja.

Eelmisel nädalal avaldas Ameerika president Donald Trump teate, et USA astub välja Pariisi kliimaleppest. See, et maailma suurima majandusega riik lakkab olemast üks kasvuhoonegaaside vähendamise eesrindlastest, on tekitanud palju vastakaid arvamusi ja vastumeelsust. 

Brad Pitt esitas Jim Jeffersi show's humoorika sketši, mis saab siis, kui Ameerika on lahkunud Pariisi kliimalepinguga seotud «kohustustest», vahendab Daily Mail. Brad Pitt näitas elavalt, mida tähendab kliima soojenemine. 

Pariisi kliimalepingu tingimused pandi paika 2015. aastal Pariisis toimunud ÜRO kliimamuutuste raamkonventsiooni osapoolte nädalaid kestnud konverentsil. Lepingu peamised eesmärgid on mitte lasta globaalset keskmist temperatuuri tõusta kõrgemale kui 2 ºC üle tööstuspöörde-eelse aja keskmise ning panustada selle hoidmisele alla 1,5 ºC, suurendada võimekust kohaneda kliimamuutuste kahjulike mõjudega, vastupidavust neile mõjudele ja vähendada «niipea kui võimalik» kasvuhoonegaaside emissioone toidutootmist vähendamata, toetada vähem jõukaid riike kliimamuutustega kohanemisel ja heidete vähendamisel.

Vaata Brad Pitti ilmapoisi debüüti siin!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles