Piilu sisse! Milline näeb välja Rootsi kroonprintsessi Victoria kuninglik elutuba

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi kroonprintsess Victoria, prints Daniel, printsess Estelle ja prints Oscar
Rootsi kroonprintsess Victoria, prints Daniel, printsess Estelle ja prints Oscar Foto: Marcus Ericsson/TT/TT NYHETSBYR/Scanpix

Rootsi kroonprintsess Victoria langetab uudishimulike ees saladuseloori, poseerides Stockholmis Haga lossis asuvas elutoas.

14. juunil tähistab kroonprintsess Victoria 40. sünnipäeva. Seoses tähtsa sündmusega on Victoria lasknud end üles võtta kuninglikus kodus, Stockholmis asuvas Haga lossis, vahendab Hello Magazine. Piilu sisse kuninglikku elutuppa.

Rootsi kroonprintsessist Victoriast on valminud hiljuti dokumentaalfilm, milles naine räägib avameelselt rasketest aegadest teismeeas, kui ta pidi silmitsi seisma kehaprobleemidega ja anoreksiaga.  Kahe lapse ema, kroonprintsess Victoria räägib, et ta avastas endal söömishäired Uppsala Ülikoolis õppimise perioodil. 

Prints Daniel ja kroonprintsess Victoria / Scanpix
Prints Daniel ja kroonprintsess Victoria / Scanpix Foto: SCANPIX

Ajal, mil Victoria seisis silmitsi söömishäiretega, kohtas noor naine enda tulevast abikaasat, prints Danieli, kes sellel ajal töötas personaaltreenerina. Tulevane Rootsi kuninganna kohtus oma kallimaga just jõusaalis.

Victoria on nüüd õnnelik abikaasa ja kahe lapse ema – kuninglikus peres kasvab 5-aastane printsess Estelle ja aastane prints Oscar.

Täna ristiti Rootsi prints Oscar / Scanpix
Täna ristiti Rootsi prints Oscar / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles