Tartus saab jälle Tallinnas tantsida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CLUB TALLINN OOTAB TAAS: Omanikuvahetuse ja uuenduskuuri läbi teinud peopaik on eilsest taas avatud. Tänaõhtusele avapeole saabub pealinna täht Ines.
CLUB TALLINN OOTAB TAAS: Omanikuvahetuse ja uuenduskuuri läbi teinud peopaik on eilsest taas avatud. Tänaõhtusele avapeole saabub pealinna täht Ines. Foto: Sille Annuk

Täna õhtul avab suure avapeoga taas uksed Tartu klubi Tallinn, mis on läbinud põhjaliku uuenduskuuri. Klubi on saatnud laiali kolmesaja kutse ringis, üles astuvad Ines ja ansambel Laine ning peole oodatakse ka tuntud meediategelasi.

Põhisaalis saab tantsida Eestis kõige uuemal valguspõrandal, mille värvide mäng vürtsitab klubi sisekujundust. Vajadusel on võimalik lava pikendada nii, et sellel saab korraldada kas või moeetendusi. Lisaks põhisaalile on klubis B-saal, kus iga peo ajal mängitakse hiphop-muusikat, ning kaks rahulikuma miljööga ruumi: ühes saab püstijalu jutustada, teises ehk sweet lounge’is aga istuda või lesida. Klubi Tallinna ülemist saali hakatakse välja rentima erapidudeks.

Tallinnas hakkab kehtima paljudes välismaa klubides levinud piletisüsteem: lunastades endale tavahinnast kakskümmend protsenti kallima VIP-pileti, saab siseneda kõrvaluksest ja kasutada eraldi garderoobi ning tänu sellele pole populaarsemate ürituste puhul tarvis ukse taga trügida.

Et külastajad ei peaks pikalt janu käes vaevlema, on klubis kuue tööpinnaga ringbaar, kus muu kõrval pannakse rõhku eriliste kokteilide pakkumisele. Saalis on ka telerid, mis näitavad eri visuaalseid materjale.

Klubi meediajuht Marko Liivamägi (pildil) ütles, et kuigi esmahetkel ei hakka tantsusaalis silma eriti palju kõlareid, konkureerib värskenduskuuri läbinud klubi heli poolest samalaadsete tipptegijatega.

Konkurentsi lubab klubi Tallinn hakata pakkuma Tartu klubidele Atlantis ja Illusioon – muusikavalikult jäädakse just nende kahe vahele. Palju pidusid tuleb üle Tallinnast Hollywoodist.

Klubi Tallinn juhataja Jaanus Liivamäe sõnul ei lasta neil edaspidi enam nii palju drum’n’bass’i kui varem. «Läheme rohkem kaasa muusika peavooluga, olles vähem spetsiifilised kui vanasti,» selgitas ta. «Mängime muusikat, mida kuulab suurem osa rahvast.»

Vanad klubitallinlased ei pea siiski kurvastama, sest alles jäävad mõned endisaja üritustesarjad nagu Retro Groove ja Ibiza Night. «Retro Groove on meil viis aastat edukalt toiminud ja teeb seda edasi,» märkis Liivamägi.

Et tegemist on tudengilinnaga, mõeldakse vähemalt kolmapäeval-neljapäeval pidusid tehes endiselt eelkõige üliõpilastele. Klubi on avatud kolmapäevast laupäevani.

Klubi Tallinn kuulub kinnisvaraarendaja Fausto omanikele, selle ümberehitamine läks maksma umbes kaheksa miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles