Tanel Padar avaldas kurva uudise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Muusik Tanel Padar teatas sotsiaalmeedias, et bänd Tanel Padar & The Sun lõpetab tegevuse.

«Kallid sõbrad, mul on Teile midagi öelda. Tanel Padar & The Sun peale seda suve oma tegevust ei jätka. Ma olen südamest tänulik selle aja ja nende tuhandete kohtumiste eest Teie kõigiga. Me kohtume kindlasti veel palju kordi ka edaspidi, aga siis juba uute tuulte puhangus. Sügav kummardus ja naudime neid suviseid koosviibimisi täiel rinnal,» kirjutab Tanel Facebookis.

Tanel lisas fännidele pühendatud videopöördumises, et ta keskendub edaspidi sooloprojektidele ning rõhutas, et rõõmustada tasub kontserte täis suve üle.

«Meil kõigil on omad mõtted, omad teised projektid, bändid. Samuti on minul olnud üle kümne aasta idee anda välja oma sooloalbum. Nüüd olengi peamiselt sellega tegelenud ja pannud põhirõhu, et see varsti teieni tuua,» kinnitab Padar, et tema ja teised The Suni liikmed ei kao Eesti muusikamaastikult kuhugi.

Tanel Padar & The Sun kogunes esimest korda 2003. aasta 1. veebruaril Ülo Kriguli ja Tanel Padari eestvedamisel. Algkoosseisus mängisid Danel Pandre ja Toomas Rull.

Bändi kuuluvad Tanel Padar (vokaal ja kitarr), Danel Pandre (basskitarr), Tomi Rahula (klahvpillid), Jaanus Salm (trummid) ja Tarvo Valm (kitarr). Tanel Padar & The Sun on välja andnud üheksa stuudioalbumit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles