Prints Harry peab pulmaplaani!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
10. Prints Harry.
10. Prints Harry. Foto: SCANPIX

Alles see oli, kui tuli avalikuks prints Harry romanss näitlejatar Meghan Markle'iga. Nüüd aga peavad noored juba pulmaplaani!

Juba ammu käivad kõlakad, et 32aastane prints Harry tahab oma 35aastasele näitlejast tüdruksõbrale Meghan Markle’ile ettepaneku teha. Alguses käis jutt oktoobrist, ent nüüd kahtlustatakse, et prints tahab tähtsa küsimuse juba õige pea esitada. Nimelt lähevad prints ja tema neiu peagi Aafrikasse safarireisile. Allikate sõnul on kontinent Harry’le väga oluline, kuna just sinna viis prints Charles teda ühes vennaga pärast ema surma, et poissi sellega kaasnevast kärast säästa. Aafrika on koht, kus Harry tunneb end iseendana. Lisaks kihlusid Keenias ka William ja Kate.

Harry ja Meghani suhe on kestnud eelmise aasta suvest saati, meedia sai sellest teada aga alles novembris. Väidetavalt on prints nii põnevil, et on käinud juba ka tulevast pesapunumispaika otsimas, tal olla juba üks maja enda ja Meghani ühise tulevase perekonna jaoks välja valitud. Harry tundvat, et on Meghanis leidnud hingesugulase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles