Armas «perepilt»: Edgar Savisaar läheb rindele! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Facebook

Jagame Teiega südamlikku pilti Edgar Savisaarest ja tema truudest kaaslannadest.

Poliitik Yana Toom jagas sotsiaalmeedias päikselist «perepilti». Pildi juurde on Yana märkinud armsa kommentaari:

Teeme nalja: Ninasarvik ja kolm õde)

Расшалились: носорог и три сестры)

Pildil poseerivad Keskerakonna Lasnamäe piirkonna esimees Olga Ivanova ja poliitiline aktivist Kerstin-Oudekki Loone. Pildi keskel särab Edgar Savisaar, keda ootab peagi ees võimalik kohtutee. 

Paralleelselt on Edgar postitanud enda Facebooki kontole positiivsed mõtted:

Mul on teile hea uudis! Neli eksperti (kolm patoloogi - lahanguarstid Ilona Drikkit, Marika Väli ja Heldi Kase ning üks kardioloog Margus Viigimaa) otsustasid, et ma olen piisavalt terve inimene. Praktiliselt terve mees! Mul jäi ainult ekspertide käest küsimata: kas ja kui kaua ma veel poliitikas vastu pean? Lähtudes ekspertide kriteeriumitest, jään poliitikasse veel pikaks ajaks.

Kohtuprotsess kestab ainuüksi esimeses astmes üle kahe aasta. Vähemalt on nii kohtumajas kavandatud. Ma tean, et Eesti kohtu otsused on 98 protsenti prokuratuuri kasuks. Aga Kaur Kender tõestas, et on võimalik olla ka kahe protsendi hulgas. See annab mulle lootust.

Lähen rindele!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles