Ilus või inetu? Geenihaigusega modell võitleb ilustandarditega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Melanie Gaydos sündis välimise lootelehe düsplaasiaga, mistõttu tema nahapoorid, hambad, küüned ja väiksemad luud on väärarenguga. Lisaks on tal alopeetsia, mistõttu pole tal juukseid ning kuna lapsena kasvasid ta ripsmekarvad valesti, on ta ka poolpime. Terve elu on teda koheldud kui leeprahaiget. 

26aastasena sai naine proteesid, ent 8 kuud hiljem loobus neist. Nimelt segasid need harjumuspäraselt söömist ning naine isegi ei igatse hambaid: “Ma ei igatse hambaid, sest mul pole neid kunagi olnud.” Tema modellikarjäär sai alguse, kui ta nägi kuulutusteportaalis Craiglist reklaami, et otsitakse omapäraseid inimesi moefotode tarbeks.

Nüüd on Melanie modellikarjäär tuuled tiibadesse saanud, muuhulgas on ta osalenud Rammsteini videos. Naine leiab, et modellikarjääär on andnud talle lisaks põnevatele võimalustele ka eneseusu ja -kindluse, näiteks ei pea ta enam vajalikuks kanda parukaid. Vaata veel pilte temast Instagramis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles