Printz: Carola on mu muusika!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printz Board ja Carola Madis LAs
Printz Board ja Carola Madis LAs Foto: Erakogu

Elu24 paljastas veebruari keskel, juba mõnda aega LAs resideeruva, reporterineiu Carola Madise salapärase poiss-sõbra. Selleks on kuulsa USA bändi Black Eyed Peas produtsent, laulja ja pillimängija Printz Board.

Carola ja Printz olid nõus andma Elu24-le eksklusiivse ühisintervjuu.

Kuidas te kohtusite? Millal?

Carola: Kohtusime eelmisel aastal Printzi sünnipäevapeol tänu Kerlile (Kerli Kõiv, toim), kes oli Printziga mõned lood koos kirjutanud.


Kumb tegi esimese sammu?

Printz: Mina tegin esimese sammu. Sattusime peo käigus koos kööki ja Carola ütles, et ta tahaks šokolaadi. Astusin talle lähemale ja ütlesin, et palun – siin ma olen. Hakkasime mõlemad naerma.

Kuna häärber, kus pidu toimus oli suur ja levi mägedes oli halb, siis ütlesin Carolale, et ta peaks mu telefoninumbri võtma, igaks juhuks, kui Kerli telefonil levi ei ole, et nad ära ei kaoks.


Printz, mis Sind Carola juures võlus?

Pilk tema silmades.


On teil ühiseid huvisid, hobisid või mõni tööalane projekt?

Armastame mõlemad muusikat, filme, inimestega suhtlemist, söögitegemist, naermist, kirevaid värve, erinevate projektidega tegelemist, oleme mõlemad kreatiivsed ja meile meeldib end ümbritseda loominguliste inimestega.

Meile mõlemale meeldib ka aidata teisi inimesi nii, kuidas oskame ja sageli isegi liiga palju.

Meie üks lemmikumaid tegevusi on öösel külmutatud jogurtit, Pinkberryt, söömas käia. Mõlemad armastame ka lõbustusparke ja lapsi.


Carola, kas aitad ehk Printzil nüüd lugusid kirjutada?

Carola: Me oleme koos muusika tegemistest rääkinud, aga samas meil on ka palju muid ühiseid projekte, mida teha tahaks.


Printz, kas Carola on su muusa?

Carola on mu muusika!


Carola, kas oled ka teiste BEPi liikmetega kohtunud ja kuidas nad Sinusse suhtuvad?

Printz: Carola on Black Eyed Peasi liikmetega kohtunud mitmeid kordi. Üks nendest kordadest oli, kui me koos meie bändiliikme Keith Harrise pulmas käisime. Kõik nad armastavad Carolat ja tema aksenti.


Carola, kui palju teadsid BEPist enne Printziga kohtumist?

Carola: Teadsin nende populaarsemaid lugusid, aga ausalt öeldes ei olnud just eriti palju nende tegemisi jälginud.


Milline naeb välja teie argipäev?

Carola: Printzil on kodus stuudio, kus ta kirjutab ja produtseerib peaaegu iga päev uusi lugusid. Ta istub pärastlõunal arvuti taha ega tõuse sealt sageli enne hilisõhtut. Üritan teda aidata nii palju, kui saan.

Teen talle süüa ja viin stuudiosse, sest tean, et kui ma seda ei tee, möödub terve päev ilma, et ta oleks märganudki, et sööma peaks. Ta on tohutult muusikasse süvenenud, kui ta sellega tegeleb.

Printz: Kuna ma töötan sageli üpris hilja õhtuni, siis meie «argipäev» algab õhtutundidel, oleme poole ööni üleval, vahel lausa hommikutundideni ja magame seetõttu tavaliselt keskpäevani. Elaksime nagu Eesti ajatsoonis.


Milline näeb välja teie pühapäev?

Carola: Pühapäevad on tavaliselt rahulikud, käime kinos või veedame kodus aega. Viimasel pühapäeval tuli Printzi ema külla, õpetasin talle, kuidas Eestipäraselt tatraputru teha ja mängisime Xbox Kinect videomänge.

Sellest on meie uus lemmiktegevus saanud, kuna seda mängides peab palju liikuma ja see on alati hästi lõbus.


Printz, milline naine on Carola?

Printz: Carola on ilus, tark, andekas, tal on palju häid ideid, ta pöörab tähelepanu detailidele, ta on perfektsionist. Mulle meeldib tema stiil, kuidas ta seisab ja tema hoiak, kuidas ta kasutab erksaid küünelakke, kuidas ta suudleb...

Vahel võiks ta rahulikumalt võtta selles suhtes, et tal ei pea alati olukorra üle kontroll olema, et ta võiks rohkem vabaks end lasta ja kontrolli ära anda. Me töötame selle kallal.

Meil ei ole arusaamatusi, kuna me aksepteerime üksteise arvamusi ja seisukohti. Ükski probleem pole kunagi probleem rohkem kui viis minutit ja isegi siis ei ole see päris probleem, vaid rohkem nagu arutelu.


Carola, kes on Printz?

Printz on äärmiselt ilus inimene. Ta on siiras, aus, hoolitsev ja tal on väga ilus hing. Ta on andekas kõiges, mis ta teeb. Ta aitab väga paljusid inimesi ja ei oota kunagi kelleltki midagi tagasi.

Ta naerab palju ja temaga on väga kerge läbi saada. Temaga on lõbus ükskõik kus või mis olukorras.

Ükskord viisin ta lennujaama, aga ta unustas passi maha nii, et veetsime lennujaama ja kodu vahel sõites ummikute tõttu terve päeva ja võin öelda, et iga teise inimesega oleks selline olukord olnud närvesööv, aga temaga oli see lihtsalt lõbus kvaliteetaeg.


Mõni asi Printzi juures, mis hambaid kiristama paneb?

Carola: Printzil on kombeks palju vingerpusse mängida ja üllatada ning ehmatada. Alles hiljuti kirjutas ta mulle, et läheksin talle lennujaama vastu. Kui alla garaaži jõudsin, oli auto kadunud.

Printz oli varasema lennuga tulnud, terve päev üritanud välja selgitada, kus ma täpselt olen ja mis mu plaanid on, et ta saaks siis majja hiilida, kui ma seda oodata ei oska ja auto varuvõtmega ära varastada.

Jäin õnneks rahulikuks, kui märkasin, et autot ei ole, sest teadsin, et see poleks lihtsalt võimalik, et keegi auto meie garaažist ära varastab. Õnneks ta sõitis paari minuti pärast maja ette. Tema arvates oli see naljakas.

Ja paar päeva tagasi hiilis ta majja niimoodi, et saatis mulle alt korruselt sõnumeid, et tal läheb veel tükk aega aega enne, kui ta tagasi jõuab, aga samal ajal oli koridoris ja vaatas, kuidas ma pesuhunnikuga trepist alla tulin.

Kusjuures olin nii oma mõtetes, et ei pannud seda tähelegi. Alles siis, kui vannitoast uuesti välja tulin, nägin, et ta seisis esikus ja oli seal oodanud, et ma teda märkaks umbes kümme minutit.


Printz, kas olid varem üldse riigist nimega Eesti miskit kuulnud?

Jah, Kerli rääkis mulle Eestist, kui me koos lugusid tegime.


Carola, kas oled Printzist ka oma vanematele rääkinud?

Jah, rääkisin vanematele Printzist juba mõni aeg tagasi. Nad on meie üle väga õnnelikud.


Kas kavatsete koos Eestisse tulla?

Printz: (eesti keeles): Jah! Ma tahan rohkem teada saada oma baby juurte kohta ja ka eesti omapärase toidu kohta.


Kas võime ühel päeval näha ka Black Eyed Peasi Tallinnas esinemas?

Printz: Lähiajal mitte. Meil on küll tuur tulemas, aga Eestisse me seekord ei jõua. Kõige lähem koht, kuhu tuleme, on vist Rootsi.
 

Aitäh teile, Carola ja Printz, ning palju-palju ühiseid õnnelikke hetki nüüd ja tulevikus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles