Katy Perry «One Love Manchester» esinemiskleidile olid joonistatud Manchesteri terrorirünnaku 22 ohvri fotod

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy Perry
Katy Perry Foto: SCANPIX

Katy Perry oli üks staaridest, kes astus üles Ariana Grande eestvedamisel Manchesteri terrorirünnakus kannatanute toetuseks korraldatud heategevuskontserdil «One Love Manchester».

Katy Perry / Scanpix
Katy Perry / Scanpix Foto: SCANPIX

Katy Perry avaldas tänulikkust, et sai võimaluse üles astuda ja austust avaldada Manchesteri terrorirünnaku ohvritele. Katy imetles 23-aastase Ariana Grande erakordset julgust.

«Pole alati kerge valida armastuse vahel, eriti selliste sündmuste valguses. Aga armastus on meie suurim võim!» rääkis popstaar. 

32-aastane Katy Perry oli kehastunud ingliks – naine kandis valget minikleiti, mille peal oli sulgedest mantel. Minikleidi seljal olid terrorirünnaku ohvrite fotod, vahendab Daily Mail.

Manchesteri heategevuskontsert leidis aset Old Traffordi kriketiväljakul. Peale Katy Perry astusid lavale Black Eyed Peas, Justin Bieber, Pharrell Williams, Miley Cyrus, Robbie Williams, Take That, Coldplay jt. Üllatusesinejaks oli Oasise liige Liam Gallagher.

Heategevuskontserdiga koguti üle 2 miljoni euro, mis läheb Manchesteri terrorirünnakus kannatanutele ning nende peredele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles