Hiigelgalerii: vanalinna päevade neljas päev

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasel 36. Tallinna vanalinna päevade neljandal päeval otsiti armastuse värvi. 

Raekoja platsil andis südametele kiirema rütmi sambakuninganna Denise Fountoura oma ansambliga Duo Obi. Kuumemaid salapäraseid meeleolusid sai tajuda tangoetendusel „Cafe Del Alma“ Hopneri majas.

Klassikalise muusika armastajad võisid nautida armastuse kunsti rahvusvahelist hõngu, mida tõi sopran Martina Rüping ja organist Martin Stephan Saksamaalt.  Lastele jutustasid klounid Piip ja Tuut lugu kahe vanalinna torni armastusest vabaõhuetenduses „Preili Landskrone ja härra Pilstickeri armastuslugu“.

Võitlusest au ja armastuse pärast võivad pajatada paljud vanalinna müürid, tornid ja tänavakivid. Päeva jõulisemaks etteasteks kujunes suurim rüütliturniir Baltikumis, Old Tallinn Cup 2017, kus sai näha  ajaloolist mõõgavõitlust 11 riigi osalusel.

Oli ka lembelugusid aastate tagant. Kontserdil „Täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa“ esitasid „Horoskoobi“ laule Gustav Adolfi Gümnaasiumi noored koos Voldemar Kuslapi ja Boris Lehtlaanega. Kohvikus Wabadus  sai nautida Doris Kareva ja Robert Jürjendali luule- ja muusikakava „Päike on armastus“.

Päeva tipp-jazzkontserdi Katariina kirikus andis Eesti ühe enim nõutud solistiga Kadri Voorand Quartet. Õhtusel kontserdil Raekoja platsil kiskus tantsuks, kui üles astus energiast pakatav Svjata Vatra. 

Vaata hiigelgaleriid Tallinna vanalinna päevade neljandalt päevalt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles