Südamlik kohtumine: Ariana Grande külastas Manchesteri terroris vigastatud lapsi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Youtube
Youtube Foto: Ariana Grande

Samal ajal kui Saksamaa üks suurimaid muusikafestivale, Rock am Ring, on ajutiselt katkestatud seoses terroriohu tõttu, toimub homme kontsert «Manchester One Love», mis on heategevusüritus Manchesteri terrorirünnaku ohvritele ja nende lähedastele. Ariana Grande on saanud kriitikanooli mitmelt avaliku elu tegelaselt, kuna popstaar ei ole huvi välja näidanud Manchesteri terrorirünnakus vigastatud laste suhtes, siis nüüd on Ariana selle korvanud!

23-aastane pop-staar Ariana Grande saabus reedel esimest korda pärast tema kontserdi ajal toimunud terrorirünnakut Manchesteri ja tegi üllatusvisiidi Manchester Children´s hospitali - haiglasse, kus on ravil rünnakus vigasaanud lapsed, vahendab Daily Mail. 

Dentonist pärit Jaden Farrell-Mann´i ehmatus oli suur, kui haiglapalatisse astus sisse tema iidol. Koolitüdruku Jadeni ema rääkis kohalikus uudistesaates, Manchester Evening News, kui suur üllatus see tüdruku jaoks oli. Jadenil, kes on üks 119 vigasaanust, said pommikildude tõttu haavata mõlemad jalad.

Youtube / Ariana Grande / Jaden Farrell-Mann
Youtube / Ariana Grande / Jaden Farrell-Mann Foto: Ariana Grande

Jadeni ema ütles pop-staari üllatusvisiidi kohta, et tütar oli telekat vaadanud samal ajal, kui Ariana palatisse astus. «Kui tüdrukul on muidu ka, suur neratus, muutus see pop-staari nähes veelgi suuremaks,» rääkis Jadeni ema.
Ariana üllatusvisiidi osaliseks sai ka 14-aastane Jaden Evie Mills ning 8-aastane Lily Harrison.

Youtube
Youtube Foto: Ariana Grande
Ariana Grande külastab terrorirünnakus vigastatuid
Ariana Grande külastab terrorirünnakus vigastatuid Foto: Ariana Grande
Youtube
Youtube Foto: Ariana Grande

Ariana rõõmustas lapsi kingituste ja autogrammidega.

Ariana Grande annab homme mälestuskontserdi «Manchester One Love». Lisaks Arianale jagavad oma energiat ja austust sellised staarid nagu Coldplay, Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus, Little Mix, endise poistebändi, One Direction, liige Niall Horan, Take That ja Usher.
Kontsert, mille piletid müüdi välja 6 minutiga, toimub Emirates Old Trafford´i kriketiväljakul. Kontserdi tulu läheb terrorirünnakus kannatanutele ning nende peredele.

Manchesteri terrorirünnak toimus 22. mai hilisõhtul, Manchester Arenal, kus oli toimumas pop-staar Ariana Grande kontsert. 
Hukkunuid oli rünnakus 22, vigasaanuid 119.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles