Üle 10 000 inimese valetas, lootes saada Manchesteri mälestuskontserdile tasuta piletit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande
Ariana Grande Foto: Yui Mok/PA Wire/PA Images/Scanpix

Rohkem kui 10 000 inimest valetasid, et nad olid 22. mail Manchesteri kontserdipaigas Manchester Arenal, kus toimus enesetapurünnak, lootes saada 4. juunil toimuvale hukkunute mälestuskontserdile «One Love Manchester» tasuta pileteid.

22. mail esines Manchester Arenal USA popstaar Ariana Grande, kelle kontserdi lõppedes lasi 22-aastane Liibüa päritolu Salman Abedi end õhku, tappes 22 inimest ja vigastades rohkem kui 100 inimest, edastab BBC.

Ariana Grande REUTERS/Danny Moloshok
Ariana Grande REUTERS/Danny Moloshok Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Piletimüügifirma Ticketmaster teatel oli Grande kontserdil 14 200 inimest, kellel on õigus minna mälestuskontserdile vabapiletiga. Vabapiletit tahtis saada 25 000 inimest, kellest 10 800 valetasid Grande kontserdil olemise kohta.

Pühapäevase kolme ja poole tunni pikkuse kontserdi korraldajate sõnul loodavad nad rünnakus kannatanutele ja vigastatute peredele koguda kaks miljonit naela.

4. juunil astuvad Manchesteri lähedal asuval Old Straffordi staadionil, mis on jalgpalliklubi Manchester United kodustaadion, lisaks Ariana Grandele üles mitmed tuntud staarid, kaasa arvatud Katy Perry, Robbie Williams, Miley Cyrus ja Justin Bieber.

Manchester Unitedi kodustaadion Old Stafford / wikipedia.org
Manchester Unitedi kodustaadion Old Stafford / wikipedia.org Foto: Wikipedia.org

Manchesteri mälestuskontserdi korraldajate teatel pandi müüki selle kontserdi lisapileteid, kuna huvi on suur. 

Samas on ka neid, kes üritavad eBays selle kontserdi piletitega kasu teenida. Firma Ticketmasteri teatel takistavad nad seda müüki, sest tragöödia arvelt teenimine on amoraalne.

Sotsiaalmeedias mõisteti nii valetajad kui ka kontserdipiletitega hangeldajad hukka. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles