Venus Williams avaldas kogemata raseda õe Serena beebi soo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NEW YORK, NY - MAY 01: Serena Williams (L) and Alexis Ohanian attend the "Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art Of The In-Between" Costume Institute Gala at Metropolitan Museum of Art on May 1, 2017 in New York City.   Neilson Barnard/Getty Images/AFP
NEW YORK, NY - MAY 01: Serena Williams (L) and Alexis Ohanian attend the "Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art Of The In-Between" Costume Institute Gala at Metropolitan Museum of Art on May 1, 2017 in New York City. Neilson Barnard/Getty Images/AFP Foto: Neilson Barnard/AFP

Venus Williams avaldas Eurosportis kogemata oma õe tulevase lapse soo.

Intervjueerija küsis tennisistilt, kuidas tulevane lapsuke oma tädisid kutsuma hakkab (What is the baby going to call you?) ja Venus vastas: «She's going to call me» (she tähistab inglise keeles naissugu - toim), mis reetis tervele maailmale, et tennistäht Serena Williams ja tema kihlatu Alexis Ohanian ootavad pisitütart.

Venus ja Serena Williams.
Venus ja Serena Williams. Foto: PAUL CROCK/AFP

Kõikide Williamsitest õdede (keda on Serenaga kokku viis) soov on, et lapsukesele pannakse nimi ühe neist järgi. Kas see ka nii läheb, näeme pea nelja kuu pärast!

Serena esindaja Kelly Bush Novak kinnitas, et sportlane suundub nüüd puhkusele, kuid juba järgmisel aastal peaksime teda jälle platsil nägema.

Serena Williams / Scanpix
Serena Williams / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles