Clooneysid ootab kohe ees «twinmageddon»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George ja Amal Clooney
George ja Amal Clooney Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM/Scanpix

Hollywoodi staar George Clooney ja ta naine, Briti inimõigusadvokaat Amal Clooney saavad varsti vanemateks, kuid mitte ühe lapse, vaid kaksikute.

Clooneyde sõbrad viskavad nalja, et seda pere ootab ees «twinmageddon», kuna kahe imiku eest hoolitsemine on raskem kui ühe eest. «Twinmageddon» koosneb kahest inglisekeelsest sõnast «twins» (kaksikud) ja «armageddon» (viimnepäev, krahh).

George ja Amal Clooney
George ja Amal Clooney Foto: LAURENTVU/SIPA/LAURENTVU/SIPA/Scanpix

Kinnitamata andmetel saab kuulus paar nii poja kui tütre ning välja on pakutud mitmeid nimevariante, mis võiksid sobida.

Modell Cindy Crawfordi sõnul olevat tulevane isa George Clooney tahtnud lastele nime panna oma kuulsa Casamigos tekiilabrändi järgi ehk tüdruk oleks Casa ja poeg Migos.

56-aastane George Clooney ja ta naine, 39-aastane Amal Clooney on varasemates intervjuudes rõhutanud, et nad soovivad lapsed kasvatada üles Ühendkuningriigis. Nad ostsid pärast abiellumist 2014. aastal Londonisse Thamesi jõe saarele maja, mis väidetavalt nüüdseks tehtud laste jaoks võimalikult ohutuks. Neil on veel kodud ka Itaalias ja USAs.

George ja Amal Clooney
George ja Amal Clooney Foto: Francesco Bellini/AP/Scanpix

Clooney teatas eelmisel nädalal, et ta ei käi enam sündmustel, sest ta tahab laste sünni ajal kohal olla ja nende sündi mitte maha magada.

Kinnitamata andmetel peaks Amal Clooney kaksikud sünnitama Londonis Westminsteri haiglas Kensingtoni tiivas, kus on luksuslik sünnitusosakond koos privaatpalatitega. Seal maksab keisrilõige ligi 9000 naela.

George Clooney arvates saab ta oma lastega hästi hakkama, sest seriaalis «Kiirabihaigla» tuli tal mitmel korral lastega tegemist tega.

Nii Briti kui USA meedias sepkuleeritakse, kellest saavad George ja Amal Clooney laste ristisa ja –ema, välja on pakutud näiteks Brad Pitti, Matt Damonit ja veel teisi meesnäitlejaid. Mis puudutab ristiema, siis selleks võib saada Julia Roberts või Cindy Crawford.

Brad Pitt
Brad Pitt Foto: VALERIE MACON/AFP/Scanpix
Julia Roberts REUTERS/Phil McCarten/File Photo
Julia Roberts REUTERS/Phil McCarten/File Photo Foto: PHIL McCARTEN/REUTERS

Väidetavalt tahavad Clooneyd oma lastele nii USA kui Briti kodakondsust. George Clooney on USA kodanik, ta naine Amal Clooney aga Liibanoni päritolu Briti kodanik. 

George ja Amal Clooney
George ja Amal Clooney Foto: PA/PA Wire/PA Images/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles