Modell Gigi Hadidi isa võib «tähelaev Enetrprise’i» tõttu oodata ees vanglakaristus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gigi Hadid
Gigi Hadid Foto: GWR/Starmax/PA Images/Scanpix

Ameeriklannast modellide Gigi ja Bella Hadidi isa Mohamed Hadidi võib ees oodata vanglakaristus, kuna Californiasse Los Angelesse rajatav villa ei vasta ehitusseadustele ega -nõuetele ning ta ei ole ehitamist katkestanud.

USA meedia teatel on tegemist Bel Airis asuva 9144-ruutmeetrise villaga, mis olevat sama suur nagu tähelaev Enterprise, teatab news.com.au.

Gigi Hadid
Gigi Hadid Foto: GWR/Starmax/PA Images/Scanpix
Mohamed Hadid
Mohamed Hadid Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Prokuröride sõnul on 68-aastase Mohamed Hadidi maja lubatust märgatavalt suurem, kuna selles on rohkelt lisaruume ja väga suur erakino.

Mohamed Hadidi ehitatav villa Los Angeleses
Mohamed Hadidi ehitatav villa Los Angeleses Foto: Damian Dovarganes/AP/SCANPIX

Kinnisvaraärimees Hadid sõnas mõnda aega tagasi väljaandele «Town and Country Magazine», et ta ei kavatse Bel Airi rajatavat villast osa ega ka kogu villat lammutada.

Mohamed Hadidi ehitatav villa Los Angeleses
Mohamed Hadidi ehitatav villa Los Angeleses Foto: Damian Dovarganes/AP/SCANPIX

«Lõhkuda maja? Mitte iialgi. See maja peab vastu aegade lõpuni. Bel Air kaob enne kui minu maja,» teatas ärimees resoluutselt.

Mohamed Hadidi sel teisipäeval Los Angelese kohtus, kus arutati ta villa teemal, kohal ei olnud, teda esindas ta advokaat Robert Shapiro.

Shapiro sõnul ei ole Hadid suurt maja ehitades seadusi rikkunud ja ehituslikud probleemid saab kindlasti lahendatud Los Angelese linnaplaneerimisametiga läbi rääkides.

Advokaat lisas, et nii Hadidi kui linna jaoks on parim, kui Hadid saab oma maja lasta lõpuni ehitada. Maja osaline või täielik lammutamine toob kaasa lisaprobleeme ka linnale, kuna on vaja lammutusmasinaid ja prahi äravedu, mille sundlammutamise peab tagama linn.

Tähelaev Enterprise ehk USS Enterprise oli kosmoselaev USA ulmeseriaalis «Star Trek». 

Tähelaev Enterprise / wikipedia.org
Tähelaev Enterprise / wikipedia.org Foto: Wikipedia.org
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles