Staarisaate finaali pääsesid Jaan, Leemet ja Imre

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Eesti otsib superstaari» teisest stuudiovoorust pääsesid finaali Leemet Onno, Imre Saarna ja Jaan Lehepuu.

Selgus, et algselt esikümnesse kuulunud Dario loobus saates osalemisest, sest ta pidi tööga seoses Saksamaale komandeeringusse minema. Kohtunike hinnangul polnud mõtet uut osalejat asemele võtta, sest paari päevaga poleks ta jõudnud piisavalt ette valmistada.

Võistlejad ja kohtunike hinnangud

1. Indrek Rebane - Robbie Williams «Eternity»

Mihkel Raud: Mul on sulle hea uudis ja halb uudis. Laulsid täna kenasti. Halb oli see, et sinu esituses polnud midagi ehtsat.

Maarja-Liis Ilus: Kahju, et sa olid seekord nii klammerdunud statiivi. Hääle mõttes jäi ka tagasihoidlikuks ja arglikuks.

Rein Rannap: Oleme aastaid kohtunud sinuga eelvoorudes ja oled läinud paremaks küll.

2. Mikk Tivas - The Fray «You Found Me»

Maarja: Sinu laulmine oli täna väga tehniline. See viimane kõrgele minek ei olnud väga orgaaniline. Tähtis oleks, et sa laseks lihtsamalt minna. Tahaks sisu näha.

Rein: Otsime siin solisti ja sellele vastavalt pead repertuaari valima. Sellise bändile sobiva valikuga ei saa sa tõestada ennast.

Mihkel: Mulle pigem valmistasid positiivse üllatuse. Muidugi oli kõik hästi puine ja närviline, aga täitsa okei oli.

3. Taavi Kendra - Dub FX «Love Me Or Not»

Rein: Mida niisuguse esinemise peale öelda...

Mihkel: Kui käis sinu arutamine, et kas pääsed edasi, siis mina surusin sind läbi. Täna ma pean tunnistama, et olen selle saate loll kohtunik.

Maarja: Põhiline probleem oli see, et see lugu polnud üldse sinu lugu. Sa ise ei ole see, mis oli see lugu. Otsi lugu, mis toob välja sinu ilusa hääle ja musikaalsuse.

4. Leemet Onno - Chris Medina «What Are Words»

Mihkel: Sinu esinemine oli täiesti fantastiline, imeline, kaunis.

Maarja: Oled üdini päikseline ja armas poiss. Valisid ka loo, mis oli siiras ja armas. Sa oleks võinud eesti keeles laulda, sest inglise keel pole sinu kõige tugevam külg.

Rein: Alguses laulsid küll väga muuseas ja lõdvalt, aga pärast läks paremaks.

5. Kevin Johannson - One Night Only «Say You Don't Want It»

Maarja: Üllatusin positiivselt. Meeldis see tervik sinu puhul. Lugu sobis sulle, tundusid enesekindel ja laulsid väga hästi.

Rein: Mina küll ei usu, et sul see staarigeen on. Meeldis see number ja nautisin seda, aga avastasin, et kuulan hoopis pianisti.

Mihkel: Marko! Enough said. Aitähh.

6. Jaan Lehepuu - Jaak Joala «Saatanlik naine»

Rein: Väga raske on midagi öelda. Mis laulmine see on selline? Koolilapse tund. Pikk tee minna.

Mihkel: Sa oled nupumees! Valisid eestikeelse laulu, mida me kõik teadsime - väga mõistlik käik. Aga tõsi ta on, et oleme sind näinud paremas vormis kui täna.

Maarja: Mulle sa väga meeldid ja oled väga musikaalne. Minu ootusi sa ei petnud.

7. Lauri Antsov - Muse «Neutron Star Collision»

Mihkel: Tänase õhtu parim muusikaline esitus.

Maarja: Nõus Mihkliga. Ainus, mis puudu jääb, on kooskõla sinu ja selle loo vahel. Pead mõtlema, mida tahad televaatajatele ja Eesti rahvale öelda.

Rein: Hästi valitud laul. Mulle täitsa meeldis. See oli hästi romantiline ja pateetiline, kuid suutsid selle välja elada.

8. Artjom Savitski - 30 Seconds to Mars «The Kill»

Maarja: Mulle meeldis sinu tänane energia ja keskendumisvõime.

Rein: Üllatasid. Võrreldes eelvoorudega kõvasti parem.

Mihkel: Minu meelest tänavuse aasta kõige parem poiss. Ütleksin, et ma lähen siit saatest ära, kui sa edasi ei pääse, kuid seda ma ei saa teha.

9. Imre Saarna - Lionel Richie «Hello»

Rein: Väga hea lauluvalik. Aga rohkem tahaks, et sa selle sisemuse peale keskenduks.

Mihkel: Ei ole kahtlust, et sa oled hea laulja. Aga sa oled minuvanune mees ja küsimus on, miks sa oled suutnud senimaani elada ilma selleta, mida sa siin saates saavutada tahad.

Maarja: Elukogemus on kindlasti sinu trump.

Esimesest kahest stuudiovoorust pääsevad edasi finaali kolm tüdrukut ja kolm poissi. Stuudiovoorust välja langenud osalistest valivad kohtunikud kümme võistlejat, kellele antakse uus võimalus kolmandas stuudiosaates, kust pääseb edasi neli inimest.

«Eesti otsib superstaari» on TV3 eetris pühapäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles