Evelin Ilves kaotab kilosid paastudes!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Viktor Burkivski

Endine esileedi Evelin Ilves käis paastulaagris, kogedes selle julge ettevõtmise ilu ja valu. 

Evelin Ilves, kes avab selle suve hakul kodurestorani Hiiumaal, kirjutab värskes Naistelehes enda kolmepäevasest paastulaagri kogemusest. Evelin on aastaid olnud tervislike eluviiside eestkõneleja, tegelenud aktiivselt enda vormi hoidmisega ja propageerinud liikumist ning tervislikku toitumist. 

Evelin kirjutab, et paastulaagrit ootas ta ligi pool aastat. Kuigi paastulaagri eesmärk on eelkõige keha puhastumine ja rakkude noorenemine, on tegemist eelkõige vaimse teekonnaga. Evelin tundis, et vajab n-ö pausi ja restarti. «Paastumine on selleks parim praktika ja kaalulangetamisviis, kuigi kõigile siiski mitte sobiv.» kirjutab Evelin. 

Evelini kodurestoran «Roog» hakkab külalisi vastu võtma Hiiumaal, Nasva kadakate vahel. Restorani kontseptsioon on Hiiu saarel enneolematu. Nimelt on kohvikus «Roog» kavas pakkuda kolme-neljakäigulist õhtusööki koos jookidega koduköögi-söögitoa lauas. Sellise õhtusöögi saab tellimise peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles