John Lennoni endisest kodust leiti kolm surnukeha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Lennon ja ta esimene naine Cynthia Lennon
John Lennon ja ta esimene naine Cynthia Lennon Foto: PA/PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Ühendkuningriigi loodeosas Meyerside’is leiti muusik John Lennoni endisest elukohast kolme inimese, naise ja kahe lapse surnukeha.

Liverpooli lähedase Meyerside’i politsei arrateeris mehe, keda kahtlustatakase nende kolme tapmises, edastab The Telegraph.

Politsei teatel said nad eile kella 19.30 ajal väljakutse Toxtethi Falkner Streetil asuvasse majja, mille esimesel korrusel asuvast korterist oli kuulda karjumist.

Elanike sõnul kuulsid naid naist karjumas ja pärast seda ühte meest majast välja jooksmas. Oletatakse, et sündmused käivitas peretüli.

Naabrite sõnul on nende maja ja esimesel korrusel asuv korter populaarne ansambli The Beatles fännide seas, kuna seal elas kaua aega tagasi biitel John Lennon koos oma esimese naise Cynthiaga. See korter kuulus kunagi biitlite mänedžerile Brian Epsteinile.

John Lennon ja ta esimene naine Cynthia Lennon
John Lennon ja ta esimene naine Cynthia Lennon Foto: PA/PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Lennon kirjutas seal ka pala «Do You Want to Know a Secret», olles viide, et enne Lennonile andmist oli see Epsteini salakorter.

«Brian Epstein oli gei ja kui 1967. aastani sai Suurbritannias geisuhte eest karistada. See oli Lennonile teada ja ta kirjutas sel teemal laulu,» selgitasid Lennoni fännid.

Nüüd elas Epsteini ja Lennoni kunagises korteris kahe väikese lapsega pere, kes naabrite sõnul hoidis üsna omaette.

«Sellest korterist oli kuulda naise karjumist, see ei olnud mingi rõõmuhõise, pigem andis see märku vägivallast,» teatas üks naabritest.

Lisaks politseile saabus sinna ka mitu tuletõrjeautot ja kiirabimasinat, kohalikud arvasid, et tegemist võis olla näiteks gaasilekkega.

Briti politsei
Briti politsei Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Politsei teatel peeti juhtunuga seoses kinni 30-aatsane mees, kes vajas kohe meditsiiniabi ja ta viidi haiglasse. Sündmuskohalt leiti kahtlast ainet, mis saadeti kriminalistikalaborisse uurimisele.

John Winston Ono Lennon, sündinud John Winston Lennon (9. oktoober 1940 – 8. detsember 1980) oli laulja, kitarrist ja luuletaja, teda tuntakse ka ansambli The Beatles asutaja ja juhina.

Lennonil oli ka soolokarjäär, kuid ta asutus üles ka poliitareenil, tegutses näitleja ja kirjanikuna.

Hullunud fänn mark David Chapman lasi 8. detsembril 1980 ta New Yorgis ta kodumaja juures maha. 

Mark David Chapman
Mark David Chapman Foto: HO/AFP/Scanpix
Maja New Yorgis, mille juures Mark David Chapman John Lennoni maha lasi
Maja New Yorgis, mille juures Mark David Chapman John Lennoni maha lasi Foto: David Ball (creator);John Lennon;Henry Janeway Hardenbergh;/Spectrum / HIP / TopFoto/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles