Jeremy Clarkson petab naist kolleegiga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: AFP / Scanpix

Briti ajalehe väitel on «Top Geari» staar Jeremy Clarksonil afäär kolleegiga.

Saatejuht on mänedžer Francesiga abielus olnud 18 aastat, kuid nüüd on ta naist petnud rahvusvahelisel tuuril olles, kirjutas Sunday Mirror.

Väidetavalt teab Clarksoni suhtest tundmatuks jääva töötajaga terve «Top Geari» tuuri meeskond.

Eelmisel kuul lendas armuke Austraaliasse, kus ta ühines Clarksoniga Parazzo Versace hotellis Brisbane'i lähedal. 6. märtsil suundus paar koos teiste tiimiliikmetega Hamilton Islandi luksuskuurordisse, kus nad viibisid villas, mille öö maksab 1000 naela, ning lendasid helikopteriga randa. Seejärel naasid nad Melbourne'i, et teha ülejäänud Austraalia show'd.

Paar reisis seejärel Johannesburgi ning pealtnägijad märkasid, kuidas Clarkson ühele naisele Hotel Palazzo basseini ääres salatit söödab. Samal ööl läksid nad eraldi Clarksoni hotellituppa.

Eelmisel nädalal nautis paar Oslo Grand Hoteli katusebaaris jooke ning neid nähti suudlemas, misjärel suundusid nad mehe sviiti ja veetsid öö koos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles