Ariana Grande esineb koos teiste staaridega Manchesteris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande.
Ariana Grande. Foto: LUCAS JACKSON/Reuters/Scanpix

Nädal tagasi Manchester Arenal Ariana Grande kontserdi ajal toimunud pommiplahvatuse järel suutis laulja esialgu väljendada vaid kahetsust ja jättis oma ülejäänud Euroopa tuuri ära. Nüüd on Ariana Manchesteri tagasi tulemas ja esineb koos teiste staaridega pühapäeval heategevuslikul kontserdil.

Tegemist on heategevusliku kontserdiga, millest saadud tulu läheb ohvrite perede ja vigasaanute toetuseks, kirjutab The Sun. Kontserdi pealkirjaks on One Love Manchester ehk "Üks armastus". Need, kes traagilisel õhtul Grande kontserti külastasid, pääsevad pühapäevasele üritusele tasuta. 

Praeguseks on teada, et lisaks Grandele esinevad kontserdil Take That, Miley Cyrus, Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry, Usher, Pharrell Williams ja Niall Horan. Esinejate nimekiri võib veel täieneda. Väljakule mahub kuni 50 000 pealtvaatajat ja kohaletulijatel palutakse käe- ning seljakotid koju jätta.

Manchesteri peakonstaabel kinnitab, et kõigepealt räägiti ohvrite perekondadega ning enamik neist olid kontserdi suhtes väga positiivselt meelestatud. Ta mõistab ka neid, kes nii ei tunne.

23-aastane Grande ütles: "Ma ei taha elada terve aasta ilma et saaksin näha ja hoida oma fänne ning neid rõõmustada. Ma naasen imeliselt vaprasse Manchesteri linna, et veeta aega oma fännidega ja esineda heategevuslikul kontserdil, austada ohvreid ja nende perekondi ja koguda nende heaks raha."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles