Sheeni tuuri avasõu oli katastroofiline

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen
Charlie Sheen Foto: SCANPIX

Näitleja Charlie Sheeni laia kõlapinda tekitanud uus show «My Violent Torpedo of Truth» sai avalöögi eile õhtul Detroidis. Tänu sellega kaasnenud suurele meediakajastusele oli avaetendus välja müüdud, vahendas Yahoo News.

Mitmete sõud külastanud pealtvaatajate sõnul oli tegemist ühe suure katastroofiga – näitlejat karjuti lavalt lahkuma, inimesed jalutasid poole etenduse pealt minema ning paljud käisid ka pileti eest välja käidud raha tagasi nõudmas.

Saalist kostus karjeid: «Sa oled nõme!» Sheen vastas: «Ma sain juba kätte su k****i raha, mees.»
Näitleja pidas laval vastu vähem kui tund aega ja lahkus ootamatult. Saalis pandi tuled põlema ja etendus oli läbi.

«Ma tahan oma raha tagasi,» ütles publiku hulgas olnud külaline Linda Fugate ajakirjanikele ning jalutas saalist välja. Fugate maksis oma pileti eest 150 dollarit. «Ma lootsin siin ka midagi näha ja ei arvanud, et see nüüd ka nii halb on,» ütles naine.

Sheeni fänn Rodney Gagnon lootis head ajaviidet. «No vähekenegi rohkem meelelahutust tahtsin küll saada. Aga see siin oli lihtsalt üks pidev räuskamine.»

Sheeni tuur jätkub, samuti nagu ka tema võitlus oma õiguste eest «Kaks ja pool meest» tegijatega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles