Värske dokumentaalfilm paljastab Rootsi kroonprintsess Victoria võitluse anoreksiaga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi kroonprintsess Victoria
Rootsi kroonprintsess Victoria Foto: Scapix

Värske dokumentaalfilm avalikustab Rootsi printsess Victoria võitlused anoreksiaga. 

Rootsi kroonprintsess Victoria räägib  uues dokumentaalfilmis rasketest aegadest teismeeas, kui ta pidi silmitsi seisma kehaprobleemidega ja anoreksiaga.  Kahe lapse ema, kroonprintsess Victoria räägib, et ta avastas teatud söömishäired  Uppsala Ülikooli  õppimisperioodil. Õnneks olid olemas tema armastavad vanemad, kuningas  Carl Gustaf ja kuninganna Silvia, kes märkasid tütre söömishäireid ja sekkusid sellesse koheselt, andes Victoriale aega ja puhkust õppimisperioodi vahel.

«Vajasin aega, et ennast tundma õppida ja mitte üle pingutama» rääkis kroonprintsess Victoria.

Ajal, mil Victoria seisis silmitsi enda võitlusega söömishäiretega, kohtas noor naine enda tulevast abikaasat, prints Danieli, kes sellel ajal töötas personaaltreenerina. Tulevane Rootsi kuninganna kohtus oma kallimaga just jõusaalis.

Victoria on nüüd õnnelik abikaasa ja kahe lapse ema - kuninglikus peres kasvavad 5-aastane printsess Estelle ja aastane prints Oscar. 

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Rootsi kroonprintsess Victoria on üks vähestest avaliku elu tegelastest, kes on avatult rääkinud enda söömishäiretest. Lisaks Rootsi kroonprintsessile on enda söömishäireid avalikustanud Inglise näitlejanna Kate Winslet, pop-lauljatar Demi Lovato ja noorelt lahkunud printsess Diana, vahendab Hello Magazine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles