Video: Tiger Woodsi joobes juhtimine tõi kaasa meemidelaviini

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods politseifotol
Tiger Woods politseifotol Foto: CAP/PLF/Supplied by Capital Pictures/Scanpix

Ameeriklasest tuntud golfimängija Tiger Woods peeti politsei poolt Floridas Jupiteris kinni, kuna ta juhtis autot joobes olekus.

Politsei tegi Woodsi kinnipidamise järgselt temast foto, mis jõudis sotsiaalmeediasse, tekitadese samas pilamise ja meemidelaviini, edastab Daily Mail.

Tiger Woods politseifotol
Tiger Woods politseifotol Foto: CAP/PLF/Supplied by Capital Pictures/Scanpix

Woods teatas pärast vabanemist, et ta vabandab juhtunu pärast ning ta ei olnud joobes, vaid tal oli hiljuti seljaoperatsioon, mille tõttu ta võtab kangeid ravimeid, mis võivad tekitada joovet meenutava oleku.

Tiger Woods
Tiger Woods Foto: Mike Segar/Reuters/Scanpix

Kuid tuntud sportlase avalik vabandus ei säästnud teda sotsiaalmeedia pilast ja kriitikast, tekitades töödeldud piltide laviini.

Tiger Woods väljaande New York Post esileheküljel
Tiger Woods väljaande New York Post esileheküljel Foto: New York Post/MEGA/Scanpix

Woodsist on pilditöötluse abil tehtud mitmeid filmi- ja animategelasi, kuid teda võrreldi ka armsa karvase robotolendi Furbyga.

Veel oli ära toodud ta näopiltide seeria, milleljuures olid nädalapäevad. Kui neljapäeval oli ta kaine, siis pühapäevaks täiesti purjus.

Oli ka neid, kes irvitasid, et Tiigrit (Tiger) ei tohi autorooli lubada, kuna ta «loomana» niikuinii ei oska juhtida.

Woods oli varem väga edukas golfimängija, kes võitis 14 tähtsat turniiri. 2009. aastal sattus ta Floridas Orlandos autoõnnetusse ning seoses sellega ilmnes, et ta pettis oma abikaasat, rootslannast modelli Elin Nordegreni. Paar lahutas 2010. aastal. 

Tiger Woods
Tiger Woods Foto: Christian Petersen/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles